Hvad kan vi

Som kiropraktor er vi uddannede i at behandle mange skader og smertetilstande i bevægeapparatet. Vores dygtige massør arbejder i øvrigt både selvstændigt og som supplement til behandling hos kiropraktoren, alt efter behov og ønsker. Udover hold i lænd, nakke og resten af ryggen, ser vi personer, som har discusprolapser, der ikke skal opereres, og et væld af andre skader. Her er et udsnit af de skader, vi ofte møder.

Vi har moderne røntgenudstyr og tager billeder, når det er relevant. Vi kan henvise til, eller rådgive om, andre former for undersøgelse og behandling, når der kommer et problem som ikke skal behandles hos os.

Du kan booke en tid ved os gennem onlinebooking ved at gå til patientportalen.
patientportalen er en ekstern service, der gør det nemmmere for dig som patient at booke en tid, at få information om din booking, eller at afbooke en tid ved os. Dine informationer bliver håndteret af tredjepart, i overenstemmelse med loven omkring håndtering af personlige data og informationer.

Har du brugt for behandling?

Se vores kompetencer inden for behandlinger

Vil du vide mere om os?

Find ud af mere om hvem vi er ved Kiropraktor I Vejle

Åbningstider og kontaktoplysninger

Find ud af hvornår og hvordan du kan kontakte os

Personalet er autoriseret og uddannet

Det kræver ikke henvisning fra lægen at få behandling

v

Vi lytter til dig og giver os god tid til at få snakket om problemerne og finde den rigtige behandling

Kiropraktor i Vejle v./ Jette Lund og Jakob Tarri Kyllevik | Horsensvej 72D, 7100 Vejle | Tlf.: 75 82 96 77 | kontakt@kiropraktorivejle.dk | CookiepolitikPrivatlivspolitik