Symptomer fra lænden

Der kan være flere årsager til smerter i lænden, lige fra hold i ryggen og bækkenled, til muskelirritation og/eller -overbelastning.

Hold i lænden: er den klassiske betegnelse for pludselige opståede smerter i lænden, som er relateret til muskelirritation eller -overbelastning samt nedsat bevægelse af et eller flere led i ryggen. 

Diskusprolaps i lænden: er også det der kaldes nerverodspåvirkning med eller uden udstråling til benet eller foden. 

En diskusprolaps er en udbuling på en af de bruskskiver, som sidder mellem knoglerne/hvirvlerne i lænden. I visse tilfælde kan udbulingen ramme en nerve og skabe irritation i området. Dette kan resultere i smerter og snurrende fornemmelser i benet eller balden. Der kan også være et område på benet, hvor man ikke kan mærke så meget på huden som normalt. Der kan være en følelse af at benet ikke er så stærkt, som det plejer at være.
Smerterne ved en diskusprolaps, kan være meget voldsomme i starten. De kan i nogle tilfælde påvirke din hverdag, arbejdsevne og nattesøvnen.
Kiropraktorer er specialistister i rygsygdomme som f.eks. nerverodspåvirkninger/diskusprolapser. I kiropraktorpraksis kan du opstartes i et pakkeforløb, hvor du bliver guidet i smertehåndtering, får vejledning til øvelser og hvor der bliver holdt øje med symptomernes udvikling. Det offentlige giver et større tilskud til pakkeforløb. 

Online booking

Ønsker du at bestille en behandling hos Kiropraktor i Vejle, kan du nu via patientportalen selv booke og rette dine tider.

Login er hele dit CPR-nummer og koden er de sidste fire cifre.

 KLIK HER

Vil du vide mere om os?

Find ud af mere om hvem vi er hos Kiropraktor I Vejle

Har du brug for behandling?

Se hvilke symptomer vi ofte ser i klinikken

Åbningstider og kontaktoplysninger

Find ud af hvornår og hvordan du kan kontakte os

Personalet er autoriseret og uddannet

Det kræver ikke henvisning fra lægen at få behandling

v

Vi lytter til dig og giver os god tid til at få snakket om problemerne og finde den rigtige behandling

Kiropraktor i Vejle v./ Jette Lund og Jakob Tarri Kyllevik | Horsensvej 72D, 7100 Vejle | Tlf.: 75 82 96 77 | kontakt@kiropraktorivejle.dk | CookiepolitikPrivatlivspolitik