Om os

Vi ved kiropraktor i Vejle har flere års erfaring inden for området og i at give dig den bedste behandling, du kan se mere om hvem vi er og vores erfaringer herunder.

Jette Lund

Jette Lund

Kiropraktor

Uddannet fra Syddansk Universitet i juni 2000. Arbejdede som kiropraktor de første år i Skjern, kom til Kiropraktisk Klinik i Vestergade i 2004. Arbejdede samtidig i Kiropraktisk Klinik i Juelsminde. Fra 2007 ansat på denne klinik, og medejer af klinikken siden 2009. Jette er gift og har tre børn.

Jakob Tarri Kyllevik

Jakob Tarri Kyllevik

Kiropraktor

Uddannet fra Syddansk universitet januar 2007. Ansat som kiropraktor i Randers indtil 2008. Derefter ansat I Vejle hos kiropraktor Lilly Schmidt på Enghavevej i fem år. Startet som medejer af denne klinik i august 2013, og regner med at blive her til en høj pensionsalder. Er efternavnet til trods pæredansk. Jakob er gift og har to børn.

Susanne Tidemand Vest

Susanne Tidemand Vest

Kiropraktor

Uddannet LACC 1992. Arbejdede som kiropraktor i Vestergade, Vejle, frem til 1997. Blev selvstændig samme år, og drev sin klinik i Juelsminde fra 1997 til 2018. Startet som medejer af denne klinik oktober 2018. Susanne er også uddannet psykoterapeut, og har tre børn.

Line Bruun Smedegaard

Line Bruun Smedegaard

Kiropraktor

Uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i januar 2019. Turnuskiropraktor hos os fra 1/4 2019 til 31/3 2021. Fastansat siden.

Bente Hvid

Bente Hvid

Massør

Uddannet massør fra Jysk Fysiologisk Massage Institut i Horsens i 2016, efterfølgende som skadesbehandler i 2018 (overbygning på massageuddannelsen), og akupunktør inklusive BMS i 2019. Interessen for et godt fysisk helbred kommer fra en del år i rengøringsbranchen. Et hårdt fysisk arbejde kræver en god fysik samt viden omkring de korrekte arbejdsstillinger. Bente har to voksne børn.

Hanne

Hanne

Sekretær

Sekretær hos Susanne i Juelsminde fra 2003 og frem til vi slog os sammen.

Mette

Mette

Sekretær

Sekretær hos os på Dæmningen siden 20xx

Anne Dorthe

Anne Dorthe

Sekretær

Sekretær hos os på Dæmningen siden 20xx

Har du brugt for behandling?

Se vores kompetencer inden for behandlinger

Vil du vide mere om os?

Find ud af mere om hvem vi er ved Kiropraktor I Vejle

Åbningstider og kontaktoplysninger

Find ud af hvornår og hvordan du kan kontakte os

Personalet er autoriseret og uddannet

Det kræver ikke henvisning fra lægen at få behandling

v

Vi lytter til dig og giver os god tid til at få snakket om problemerne og finde den rigtige behandling

Kiropraktor i Vejle v./ Jette Lund, Jakob Tarri Kyllevik & Susanne Vest Tidemand | Horsensvej 72D, 7100 Vejle | Tlf.: 75 82 96 77 | kontakt@kiropraktorivejle.dk | CookiepolitikPrivatlivspolitik