Om os

Vi ved kiropraktor i Vejle har flere års erfaring inden for området og i at give dig den bedste behandling, du kan se mere om hvem vi er og vores erfaringer herunder.

Jette Lund

Jette Lund

Kiropraktor

Uddannet fra Syddansk Universitet i juni 2000. Arbejdede som kiropraktor de første år i Skjern, kom til Kiropraktisk Klinik i Vestergade i 2004. Arbejdede samtidig i Kiropraktisk Klinik i Juelsminde. Fra 2007 ansat på denne klinik, og medejer af klinikken siden 2009. Jette er gift og har tre børn.

Jakob Tarri Kyllevik

Jakob Tarri Kyllevik

Kiropraktor

Uddannet fra Syddansk universitet januar 2007. Ansat som kiropraktor i Randers indtil 2008. Derefter ansat I Vejle hos kiropraktor Lilly Schmidt på Enghavevej i fem år. Startet som medejer af denne klinik i august 2013. Er efternavnet til trods pæredansk. Jakob er gift og har to børn.

Nana Byriel

Nana Byriel

Kiropraktor

Uddannet fra Syddansk universitet i januar 2020. Ansat i turnusstilling på tværfaglig klinik i Randers indtil februar 2021, og flyttede herefter til Vejle. Hun har været hos os siden marts 2022. Nana er også uddannet massør og yogainstruktør, og underviser i yoga med fokus på ryggen her på klinikken. Er gift og har en søn på 2 år.

Sandy Vossen Rasmussen

Sandy Vossen Rasmussen

Børnekiropraktor

Uddannet fra Syddansk universitet i januar 2007. Specialiseret i behandling af børn og spædbørn, og har mere end 10 års erfaring som børnekiropraktor fra Kiropraktisk Klinik i Vestergade i Vejle.

Behandler og træner primært børn fra 0-5 års alderen, men følger og behandler også børn op til 10-års alderen.

Udover at være klinikkens primære børnebehandler, tilbyder hun også motoriske hold og workshops på klinikken. Du kan læse mere på hendes hjemmeside ved at klikke her.

Anneline Bugge Wahlqvist

Anneline Bugge Wahlqvist

Kiropraktor

Uddannet fra Syddansk universitet i januar 2021. Ansat i turnus hos os fra juni 2022. Anneline har den nyeste viden på kiropraktorområdet. Hun arbejder selvstændigt som kiropraktor, men har ekstra tid til hver behandling, og adgang til hjælp fra kolleger hvis der er brug for det. Gift og har et barn.

Britta

Britta

Sekretær

Uddannet social- og sundhedshjælper, og har arbejdet i plejesektoren i 15 år. Derefter dagplejer i 14 år. Startede i klinikken i 2022.

Mette

Mette

Sekretær

Uddannet fysioterapeut. Har bestyret et Danhostel i Odense, inden hun startede hos os i januar 2015. Mette kan alt. Hun har en datter på 12.
Anne Dorthe

Anne Dorthe

Sekretær

Har du brugt for behandling?

Se vores kompetencer inden for behandlinger

Vil du vide mere om os?

Find ud af mere om hvem vi er ved Kiropraktor I Vejle

Åbningstider og kontaktoplysninger

Find ud af hvornår og hvordan du kan kontakte os

Personalet er autoriseret og uddannet

Det kræver ikke henvisning fra lægen at få behandling

v

Vi lytter til dig og giver os god tid til at få snakket om problemerne og finde den rigtige behandling

Kiropraktor i Vejle v./ Jette Lund og Jakob Tarri Kyllevik | Horsensvej 72D, 7100 Vejle | Tlf.: 75 82 96 77 | kontakt@kiropraktorivejle.dk | CookiepolitikPrivatlivspolitik