Slidgigt

Slidgigt kaldes også for osteoartrose på fagsprog eller degenerative lidelser i bevægeapparatet. Slidgigt er egentlig en lidt misvisende betegnelse når man taler om ryg og led, idet der i realiteten ikke bliver slidt noget ned, men mere bygget brusk og knogle på de steder der er øget belastning i bevægeapparatet. Alle får slidgigt på et tidspunkt i varierende grad. Slidgigt er ikke en lidelse som kan behandles kiropraktisk, men mange har betydelig gavn af behandling for at reducere gener ved slidgigten og forsinke processen, ved at bevare så god bevægelse i leddene som muligt. Det er ikke noget problem at behandle personer, der har slidgigt. Der tages hensyn til tilstanden i behandlingen, men vi kan ofte gøre en forskel i forhold til bevægelighed og smerter ved for eksempel en hofte, en lænd eller en nakke med slidgigt.

Knogleskørhed: kaldes også osteoporose og er ikke en lidelse vi som sådan behandler. Det er heller ikke noget der behøver være et problem i forbindelse med vores behandling. Det vil sige, at hvis du har ondt i ryggen og osteoporose, er du meget velkommen hos os. Vi udelukker altid knoglebrud før behandling, enten via din historie, vores almindelige undersøgelser, eller ved at tage et røntgenbillede. Under behandlingen er det vores pligt at tage hensyn til andre lidelser, herunder osteoporose/knogleskørhed.

Har du selv en mistanke om, at du kunne have brækket noget, kan du også tage til din egen læge og få det undersøgt.

Online booking

Ønsker du at bestille en behandling hos Kiropraktor i Vejle, kan du nu via patientportalen selv booke og rette dine tider.

Login er hele dit CPR-nummer og koden er de sidste fire cifre.

 KLIK HER

Vil du vide mere om os?

Find ud af mere om hvem vi er hos Kiropraktor I Vejle

Har du brug for behandling?

Se hvilke symptomer vi ofte ser i klinikken

Åbningstider og kontaktoplysninger

Find ud af hvornår og hvordan du kan kontakte os

Personalet er autoriseret og uddannet

Det kræver ikke henvisning fra lægen at få behandling

v

Vi lytter til dig og giver os god tid til at få snakket om problemerne og finde den rigtige behandling

Kiropraktor i Vejle v./ Jette Lund og Jakob Tarri Kyllevik | Horsensvej 72D, 7100 Vejle | Tlf.: 75 82 96 77 | kontakt@kiropraktorivejle.dk | CookiepolitikPrivatlivspolitik