Sundhedsstyrelsens retningslinjer tillader os at holde åbent for de, der har brug for det. Det er fornuftigt at holde sig hjemme, hvis man kan undvære behandling. Vi holder afstand, spritter af, og bærer mundbind eller visir. Når I har brug for os, er vi her.

“Sundhedsvæsenet har stadig åbent. Anbefalingen om at aflyse aftaler, handler alene om sociale aftaler.” Sundheds- og ældreministeriet.

Mundbind i klinikken

Patienter og klinikpersonale skal have visir eller mundbind på hos os. Det er et krav i hele klinikken, som du kan læse mere om her: https://www.sst.dk/da/corona/forebyg-smitte/mundbind-og-barrierer

I er velkomne til at komme med jeres egne mundbind. Vi vil også sælge billige mundbind, så man kan være her, selv om man har glemt sit derhjemme.

Hvis du har en særlig grund til ikke at bære mundbind, så tal med vores sekretærer om det.

Generel corona-information i klinikken

Vi kommer selvfølgelig ikke på arbejde, hvis vi har nogen form for symptomer, og vi bliver testet og/eller isolerer os, hvis vi har haft en nær kontakt der er testet positiv, eller hvis der er nogen form for mistanke om sygdom.

Vi modtager IKKE folk uden forudgående telefonisk henvendelse! Du kan ikke komme op til os uden at have en aftale. Hvis telefonsamtale ikke er praktisk for dig, kan vi kontaktes på mail på kontakt@kiropraktorivejle.dk

Hvis du er 65 år eller ældre, eller har anden sygdom, skal du være ekstra påpasselig. Du er per definition i risikogruppen, og dig vil vi gerne passe ekstra godt på.

Er du i tvivl så ring. Vores dygtige sekretærer vil give dig al den hjælp og information, du har brug for.

Hvis du har nogen sygdomssymptomer, så skal du nævne det, når du ringer! Du kan læse mere om corona, risiko og anbefalinger her:
https://politi.dk/coronavirus-i-danmark